On Coinbase earn you can Earn cost-free cryptocurrency by watching videos and answering a couple of questions afterwards. Sounds easy? that is!

This write-up will make it even easier if friend don’t want to invest time city hall videos and also doing quizzes, together we have gathered all the correct Coinbase earn answers, so that you deserve to skip all the videos and also head straight to the questions.

You are watching: How does celo give greater access to financial tools?

Pssst… if you desire to earn much more crypto head over to these quiz answers.

Shall we gain started?

Amp (AMP)

*

All the correct Coinbase knife answers because that Amp.

Question 1: What is Amp?Correct answer: A collateral token.

Question 2: What go Amp administer on the Flexa network?Correct answer: Instant settlement assurance.

Question 3: What deserve to you earn by staking Amp ~ above Flexa?Correct answer: AMP rewards.

Ampleforth administration Token (FORTH)

*

All the correct Coinbase knife answers because that Ampleforth administration Token.

Question 1: What space Ampleforth’s automatic supply changes called?Correct answer: Rebases.

Question 2: What two tokens give the neighborhood control over the Ampleforth protocol?Correct answer: AMPL and also FORTH.

Question 3: Ampleforth is a censorship resistant _________ the rebases when a day.Correct answer: DeFi building block.

*

Band Protocol (BAND)

*

All the correct Coinbase earn answers for band Protocol.

Question 1: What walk Band carry to blockchains?Correct answer: Real people data.

Question 2: What room Band’s decentralized data feeds called?Correct answer: Oracles.

Question 3: those one advantage of staking your BAND tokens?Correct answer: Earn crypto rewards.

BarnBridge (BOND)

*

All the correct Coinbase earn answers because that BarnBridge.

Question 1: What is BarnBridge?Correct answer: A DeFi risk monitoring protocol.

Question 2: What is smart Yield?Correct answer: An APY risk administration tool.

Question 3: What is the $BOND Token?Correct answer: BarnBridge’s administration token.

Earn totally free crypto in ~ Coinbase now

Celo (CGLD)

*

All the correct Coinbase knife answers because that Celo.

Question 1: how does Celo give greater access to jae won tools?Correct answer: By make crypto easily accessible on cell phone phones.

Question 2: What space 3 points Celo is offered for?Correct answer: Staking, governance, and stability.

Question 3: those one method to send a Celo Dollar?Correct answer: Using the Valora mobile App.

Clover Finance (CLV)

*

All the exactly Coinbase knife answers for Clover Finance.

Question 1: What deserve to developers build with Clover Finance?Correct answer: dApps with cross-chain compatibility.

Question 2: What can you usage to communicate with dApps?Correct answer: Clover Finance Wallet.

Question 3: Clover Finance desires to rise the usefulness and access of …Correct answer: DeFi

Compound (COMP)

*

All the correct Coinbase knife answers for Compound.

Question 1: What is a vital benefit of utilizing compound?Correct answer: Earning attention on her Crypto.

Question 2: What do you must do come borrow crypto with compound?Correct answer: Supply a Crypto asset together collateral.

Question 3: that gets to decide the future of the link Protocol?Correct answer: COMP token holders.

Fetch.ai (FET)

*

All the correct Coinbase earn answers for Fetch.ai.

Question 1: What can people create through Fetch.ai?Correct answer: Software agents that automate tasks

Question 2: what’s one function of the FET token?Correct answer: To power Fetch.ai agents

Question 3: What does Fetch.ai arrangement to support in the future?Correct answer: Automated interactions with markets like travel and also healthcare

Filecoin (FIL)

*

All the exactly Coinbase knife answers for Filecoin.

Question 1: What is Filecoin?Correct answer: A web organization for secure, central storage

Question 2: exactly how does Filecoin for sure data remains easily accessible and correct?Correct answer: Proof the replication and also proof the spacetime.

Question 3: exactly how is data addressed in Filecoin’s IPFS network?Correct answer: By the content.

Earn free crypto in ~ Coinbase now

The Graph (GRT)

*

All the correct Coinbase earn answers because that Graph.

Question 1: What info is indexing by The Graph?Correct answer: Blockchain data.

Question 2: What perform you earn for delegating GRT to an Indexer?Correct answer: GRT tokens.

Question 3: that identifies high quality, beneficial data ~ above The Graph?Correct answer: Curators.

Question 4: what’s the best means to earn GRT rewards?Correct answer: Delegate come a high top quality Indexer.

Numeraire (NMR)

*

All the correct Coinbase earn answers for Numeraire.

Question 1: who submits predictions to Numerai?Correct answer: A worldwide community the data scientists.

Question 2: Why do data scientists stake NMR tokens?Correct answer: To back up predictions and also earn rewards.

Question 3: What carry out data researchers pay to acquire Numerai’s financial data?Correct answer: Nothing.

NuCypher (NU)

*

All the correct Coinbase knife answers for Nucypher.

Question 1: What does NuCypher provide to users and apps?Correct answer: End-to-end encryption.

Question 2: What go NuCypher usage to safeguard your data?Correct answer: Independent nodes to perform tasks.

Question 3: i m sorry of this is no a use of the NU token?Correct answer: Paying Ethereum transaction fees.

Polygon (MATIC)

*

All the exactly Coinbase earn answers because that Polygon.

Question 1: What blockchain is Polygon help to scale?Correct answer: Ethereum.

Question 2: that runs the Polygon network?Correct answer: Polygon validators.

Question 3: What is Polygon building?Correct answer: An internet of blockchains top top Ethereum.

Do you want to earn more free crypto climate checkout this article.

Rally (RLY)

*

All the exactly Coinbase knife answers for Rally.

Question 1: What is Rally?Correct answer: A decentralized network for launching society tokens

Question 2: i beg your pardon of these is no a usage of RLY?Correct answer: Paying Ethereum transaction fees

Question 3: i m sorry of the listed below is NOT exactly how Val’s fans use ValCoin?Correct answer: Buying Bitcoin

Skale (SKL)

*

All the correct Coinbase knife answers because that Skale.

Question 1: Who deserve to deploy a blockchain through SKALE?Correct answer: Any Ethereum application.

Question 2: How can SKL holders get rewards?Correct answer: Delegate SKL to a validator.

Question 3: The SKALE network is constructed to support…Correct answer: An web of blockchains.

UMA (UMA)

*

All the correct Coinbase earn answers because that UMA.

Question 1: UMA allows developers develop what kind of financial product?Correct answer: Derivatives.

Question 2: i m sorry network participants aid UMA fix the oracle problem?Correct answer: Liquidators and also disputers.

Question 3: i beg your pardon of these can be supplied to create a derivative top top UMA?Correct answer: All of these answers space correct.

Earn free crypto in ~ Coinbase now

Stellar Lumens (XLM)

*

All the exactly Coinbase earn answers because that Stellar.

Question 1: What is Stellar?Correct answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

Question 2: What are Stellar Lumens (XLM)?Correct answer: Facilitating low-cost, global payments.

Question 3: Why is Stellar great for sending remittances?Correct answer: Transactions space fast, inexpensive, and also global.

Question 4: Why would certainly banks and also businesses use Stellar?Correct answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and also efficiently.

Question 5: how does Stellar’s agreement Protocol work?Correct answer: It relies on the participation of reliable nodes to check transactions.

0x (ZRX)

*

All the exactly Coinbase knife answers because that 0x.

Question 1: What is 0x’s vision?Correct answer: To produce a tokenized world, through frictionless, peer-to-peer exchange the tokens.

Question 2: What is the 0x protocol?Correct answer: A new way to trade tokens and cryptocurrencies with other people.

See more: How Many Items Can A Double Chest Hold An Entire Mc World? How Many Items Can You Fit In A Double Chest

Question 3: What is the ZRX token used for?Correct answer: It deserve to be used to salary relayer fees and also participate in protocol upgrades in the future.